Vulcanizare mobila NON-STOP in judetul BRASOV. Tel.: +4 0721 424 466

Firma noastra trimite echipaje  in orice zona a judetului pentru a va scoate din impas. Daca nu aveti roata de rezerva, cric, sau pur si simplu nu doriti sa va stricati ziua, apelati la noi. 

Vulcanizare mobila in judetul BRASOV

 

vulcnizare-mobila-in-brasov

Oferim serviciul de vulcanizare mobila in regim NON STOP pe toata raza judetului BRASOV. Stim ca timpul dumneavoastra este important, de aceea venim in intampinarea nevoilor cu solutii complete si rapide. Autoutilitarele noastre echipate conform standardelor europene special pentru vulcanizare mobila se pot deplasa la dumneavoastra acasa, la birou sau in oricare alt loc stabilit de dumneavoastra. Personalul nostru va efectua orice tip de manopera de vulcanizare prin reparare sau inlocuire.

Serviciile noastre includ vulcanizarea pe loc sau schimbarea anvelopei sau a jantei atunci cand este cazul.

Vulcanizarea mobila deserveste atat anvelopele de dimensiuni mai mici ale autoturismelor, cat si anvelope mai mari, precum anvelopele de TIR-uri, camioane sau utilaje agricole.

Ne deplasam in orice parte a judetului Brasov pentru a va oferi ocazia de a va continua drumul mai departe. 

Interventia se face in urma unei cereri telefonice.

Servicii de vulcanizare mobila

-       deblocare prezoane intepenite, prea stranse sau rupte,

-       extractie antifurt roti in cazul in care ati pierdut cheia sau aceasta s-a rupt,

-       inlocuire sau reparare (daca mai este posibil) a jantelor de aliaj sau a jantelor de otel (tabla),

-       inlocuire sau reparare roata de rezerva sau dotare cu roata de rezerva a autoturismului dvs.

-       schimb de anvelope la inceperea sau sfarsitul sezonului rece

 

Vulcanizare mobila pentru AUTOTURISME in Brasov

vulcnizare-mobila-autoturismeServiciu specializat pe interventii mobile pentru reparatii anvelope la locatia unde dumneavoastra ati ramas in pana. 

Serviciile noastre pot include vulcanizarea pe loc a anvelopei sau schimbul anvelopei cu una noua pusa la dispozitie la locul interventiei din stoc propriu.

In momentul in care anvelopa dumneavoastra se "imprieteneste" cu un cui, va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii despre starea anvelopei si dimensiunea acesteia pentru a va putea oferi solutia optima.

Societatea noastra va ofera prin serviciul NON-STOP de Vulcanizare Mobila posibilitatea schimbului de anvelope la inceperea/sfarsitul sezonului rece la adresa indicata de dumneavoastra.

In cadrul deplasarii la cererea clientului, efectuam de asemenea, reparatii anvelope, camera, jante, echilibrarea rotilor, umflarea anvelopelor, montari/demontari anvelope pe autoturisme si autoutilitare.

Oferim preturi promotionale pentru clientii cu flote de masini.

Vulcanizare mobila pentru AUTOUTILITARE in Brasov

vulcnizare-mobila-autoutilitareDe asemenea, oferim acest serviciu si pentru autoutilitare, indiferent de dimensiunea anvelopelor, sau cauza care a provocat pana.

Daca nu aveti o roata de rezerva ne puteti contacta pentru remedierea problemei. Efortul din partea dumneavoastra va fi minim.

Vulcanizare mobila pentru TIR-uri in Brasov

vulcnizare-mobila-tiruriIn cazul serviciilor care deservesc masini de mare tonaj, camioane, semiremorci, autocare si TIR-uri, vulcanizarea anvelopei se face la locatia specificata de catre client.

Daca nu reusiti sa desfaceti roata camionului, noi avem utilajele necesare pentru a realiza aceasta.

Vulcanizare mobila pentru UTILAJE AGRICOLE in Brasov

vulcnizare-mobila-utilaje-agricole 2Pentru utilaje agricole vulcanizarea anvelopei se face la locatia specificata de catre client.

Vulcanizare mobila pentru tractoare, combine, utilaje de constructii, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, dumpere, utilaje forestiere sau de mare tonaj.

Unde intervenim cu vulcanizarea mobila

Pe tot cuprinsul judetului Brasov, in reteaua de drumuri nationale sau oriunde este permis accesul autoutilitarelor noastre.

De asemenea, se poate programa din timp o interventie oriunde in judetul Brasov, la dumneavoastra acasa, la birou sau in oricare alt loc stabilit de comun acord unde exista un parc auto petru a efectua schimbul de sezon al anvelopelor sau orice alta interventie asupra rotilor, pentru unul sau mai multe autovehicule.

Intervenim cu vulcanizarea mobila in orice sezon in localitatile Braşov, Codlea, Făgăraş, Ghimbav, Predeal, Râşnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărneşti precum si in comunele si satele aflate in raza acestora.

Ce trebuie sa faceti in cazul unei pene de cauciuc.

-         Trebuie sa ramaneti calmi

-         Sa va asigurati ca nu impiedicati traficul si sa semnalizati cu indicatoare locul in care autovehiculul a ramas in pana

-         Sa apelati echipa noastra de interventie si sa comunicati problema intampinata, marca autovehiculului si dimensiunea anvelopelor.

-         Sa comunicati cu echipajele noastre pentru o buna localizare si pentru solutionarea cat mai rapida a problemei.

Preturi interventii

Pentru detalii suplimentare precum si intreaga gama de servicii oferite, nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon afisate pe site.

Despre noi

Autoutilitarele noastre sunt echipate dupa standardele europene cu utilaje si scule noi, de ultima generatie, omologate, certificate si metrologate.

Contact vulcanizare mobila in judetul BRASOV

Tel : +4 0721 424 466
Tel : +4 0745 286 484 (Whatsapp)

SC B.M.R. BEST COMPANY SRL
J08/2612/2008
RO24544590
Sediu social: Brasov, Mircea cel Batran, nr.4
IBAN: RO 02 BTRL 0080 1202 A2130 5XX
Banca Transilvania

Parerile clientilor

Miruna – “ Am fost salvata dintr-o situatie in care am crezut ca nu mai am scapare. Multumesc echipei :)”

Alex  – “Am avut pana in parcarea pensiunii si nu am avut roata de rezerva. Super baieti”

George Pop – “Multumesc.”

Servicii

- Vulcanizare la domiciliu

- Vulcanizare la locul penei oriunde in judetul BRASOV

- Vulcanizare in locuri mai putin accesibile

- Inlocuire cu anvelopa noua la cerere. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de anvelope noi pentru orice marca de autoturism si orice dimensiune.

 

Vulcanizare Mobila Brasov

- In tot judetul Brasov

- In orice anotimp

- In orice conditii meteo

- Pentru orice tip de autovehicul

- NON STOP

Contact

Vulcanizare mobila BRASOV

BMR Best Company S.R.L.

Telefon:

+4 0721 424 466
+4 0745 286 484

Apeleaza echipa
+4 0721 424 466
?>